Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuorepuuron ABC!

maanantai 20. toukokuuta 2013

Tuorepuuron ABC!

Tuorepuuro on aamukiireisen pelastus. Valmista illalla, anna tekeytyä yön yli ja nauti aamulla.

Tuorepuuro on tosi herkullinen aamupala. Syy, miksi en sitä hirveästi harrasta on se, että mun mielestä aamuun kuuluu keittiössä pörräily. Kolkompaa aamua ei voikaan olla kun aamu ilman lieden tai uunin käyttämistä. Jopa mikropuuron tekeminen tuntuu liian tylsältä. Mä tarvitsen sen aamuterapian keittiössä, jotta päivä voi alkaa hyvin.

Välillä tingin kuitenkin aamukokkailuista ja valmistan illalla tuorepuuron, on se vaan niin hyvää!





Ajattelin tehdä vähän erilaisen "reseptipostauksen", sillä mun mielestä ruuanlaittoon kuuluu ennen kaikkea luovuus ja omien mieltymysten toteuttaminen. Siispä sen sijaan että juuttuisitte yhteen ohjeeseen, voitte nyt rakentaa ihanan tuorepuuron oman maun mukaan ja mahdolliset allergianne huomioiden :)

Tuorepuuroa varten tarvitaan kaurahiutaleita (tai mitä tahansa muita hiutaleita, itse preferaan kauraa), ja kaikki muu onkin luovuuden/mitäjääkaapistalöytyy:n varassa. Kaurahiutaleet on loppujen lopuksi aika pieni osa lopputulosta.




Ei, ei oksennusta, vaan herkuista herkuinta: TUOREPUUROA! 

Tuorepuuron kokoaminen


Nestemäinen osa puuroa:
-soijamaitoa
-mantelimaitoa
-maitoa
-vettä
-marjoista/hedelmistä puristettua mehua

Rakennetta puuroon:
-luonnonjugurttia
-maitorahkaa
-raejuustoa
-kananmunan valkuaisia
-muussattua banaania/banaanin paloja
-muussattua bataattia
-porkkanaraastetta
-raastettua kesäkurpitsaa
-muussattuja marjoja

Tilbehöörit:
-siemeniä
-pähkinöitä
-kuivattuja hedelmiä/marjoja
-maapähkinävoita (tai muuta pähkinävoita)
-sokeritonta hilloa
-proteiinipatukan palasia
-marjoja
-hedelmänpalasia

Makua:
-proteiinijauhetta
-kaakaojauhetta
-vaniljajauhetta
-kanelia
-kardemummaa
-suolaa
-steviaa
-piparkakkumaustetta
-sokerittomia siirappeja
-appelsiinin kuorta
-sitruunan/limen kuorta


Ja ei muuta kuin loihtimaan! Aloita valitsemalla jokaisesta osiosta yhteen sopivia makuja. Suhteet menee suunnilleen näin:

1 dl kaurahiutaleita
1dl nestettä
0.5 - 1dl rakennetta
1-3 rkl tilbehöörejä
makua maun mukaan





Mikäli teet ensimmäistä kertaa tuorepuuroa, suosittelen kuitenkin tekemään jonkin näköisen ohjeen kera, että puurosta syntyy onnistunut skeema mieleen. Sitten kun tietää minkälaista tuorepuuron kuuluu olla, on helpompi lähteä säveltämään!

Ja vaikka aluksi pelottelin etten antaisi mitään reseptiä, niin annampa silti, ensikertalaisille :) Tää on mun ehdoton lemppari, maku on kuin taikinaa söisi... taas kerran.


Cookie Dough Overnight Oats aka Keksitaikinatuorepuuro
(kuvista postauksen ensimmäinen)

1 dl kaurahiutsuja
1 dl naturellia jugurttia
1 dl Alpron vaniljasoijamaitoa
2 rkl siemeniä (esim. pinjan tai auringonkukan)
1/2 banaani paloiteltuna
1 rkl maapähkinävoita
vaniljajauhetta
kardemummaa


Kaikki aineet vaan lusikalla sekaisin suljettavassa purnukassa, kansi kiinni ja yöksi jääkaappiin nukkumaan. Ja huom! Banaani on paloiteltuna, ei muussattuna :) Sopivan kokoiset palat saat aikaan, kun leikkaat banaanin ensin pitkittäissuunnassa puoliksi, ja vielä kerran puolikkaat puoliksi. Sitten vaan siivutat ne. Ja siemeniä ei kannata skipata! Ne pehmenee yön aikana ja tuo aivan uskomattoman ihanan taikinamaisen tatsin koko hommaan! Ja vielä pehmeät banaaninpalat... Puhumattakaan maapähkinävoin vivahteesta....

Oh dear, nyt kun tuli puheeksi niin tätähän on tehtävä kai tänä iltana! Paitsi että mulla on maapähkinävoilakko menossa, eli en osta sitä nyt ennen kesää (lue: vieroitusmenetelmä) (lue taas: liikakäyttäjä)



Vinkki muuten! Mikäli teillä on vaikkapa se maapähkinävoi juuri loppumassa ja purkissa on jäljellä enää jämät, valmista tuorepuuro suoraan maapähkinävoipurnukkaan! Saat imettyä kaiken sen fleivörin puuroon purkin reunoilta, mmmm....




Kuvat oli nyt mitä satuin löytämään arkistojen kätköistä, en oo vähän aikaan taas tätä herkkua tehnyt eli ei ihan nopsaa löytynyt hyviä kuvia :)


Kommenttiosiossa voitte jakaa omia tuorepuurovinkkejä/lempiohjeitanne! :)


Ihanaa alkanutta viikkoa!



<3 kaisa

Tunnisteet: , , , ,

70 kommenttia:

20. toukokuuta 2013 klo 16.04 , Blogger Satu kirjoitti...

Ihana olet! Juuri tänä aamuna tein ohjeellasi superherkkua uunipuuroa, mutta koska arkiaamuni ovat (3,5 kk vanhan pojan vuoksi) suhteellisen kiireisiä, yritin juuri keksiä jotain nopeammin kokattavaa aamupalaa! Tämä postaus tuli siis kuin tilauksesta :) Kiitos mielettömän inspiroivasta ja terveelliseen elämään motivoivasta blogista!

 
20. toukokuuta 2013 klo 16.14 , Blogger Lavender Charlotte kirjoitti...

Jos sulla on vaan yhtään kiinnostusta niin olis kiva nähä joku kanan terveelliseen maustamiseen liittyvä postaus ja tarkoitan niinku erilaisia makuja :) Itse olen niin surkea maustaja, että ruuasta ei saa muuta kun päänsäryn :D

 
20. toukokuuta 2013 klo 16.19 , Blogger Liisa kirjoitti...

Täällä yksi tuorepuuofani ilmoittautuu. Oma suosikki on idätetyistä tattareista tehty ja cashew-maidossa upotettu (alla oleva osoite)! Kaikki muutkin versiot tietty kelpaavat mainiosti, epäonnistua ei oikein voi :)
http://liisalla.blogspot.fi/2013/04/raw-tattaripuuro-pahkinamaidolla.html

 
20. toukokuuta 2013 klo 18.41 , Blogger Jossu kirjoitti...

mun tuorepuuroni on niinkin helppo kuin 1 dl luomu-kaurahiutaleita, 2 dl maustamatonta jugua, 1 rkl auringonkukan siemeniä, ripaus pellavansiemeniä -> yöksi jääkaappiin. Aamulla 1-2 dl marjjoja + loraus juoksevaa hunajaa päälle et avot! :)

 
20. toukokuuta 2013 klo 18.44 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Hei nam!! Kävin lukemassa ohjeen, kuulostaa ihanalta. Tosin, tattarin mausta en hirveesti tykkää. Oon maistanu niitä tattaripuurohiutaleita.. Onko idätetyt tattarinjyvät eri makuisia? Laitoin just tänä aamuna mantelit likoamaan mantelimaitoa varten, eli toi mantelikuidun käyttäminen tuorepuurossa -vinkki tuli kuin tilauksesta! :)

 
20. toukokuuta 2013 klo 18.46 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Noniin, jes mahtavaa! :) Toivottavasti maistuu.

 
20. toukokuuta 2013 klo 18.46 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Hei hyvä idea! :D pistetään korvan taakse :)

 
20. toukokuuta 2013 klo 19.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei millaista vaniljajauhetta käytät? Sitä on tosi monissa sun ohjeissa ja oon aina yhtä pihalla, että mikä mahtaa olla kyseessä :---D Oon koittanut marketeista bongailla, mutta ainoa mikä on silmiin sattunut on perus vaniliinisokeri (mutta oon tullut siihen tulokseen ettei se ole kyseessä koska siinä on sokeria).

 
20. toukokuuta 2013 klo 20.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten hyvin tuorepuuro sopii laihduttajalle? Esim. juurikin tuossa oleva keksitaikinatuorepuuro. Kuulostaa super ihanalta aamun alotukselta. :)

 
20. toukokuuta 2013 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja paljonko kaloreita on yhdessä annoksessa?

 
20. toukokuuta 2013 klo 21.42 , Blogger riina kirjoitti...

Tuorepuuro on kyl ihan megahyvää, voisin syödä aina pelkästään sitä :D Oon ite aina tehny sen silleen että oon mitannut vajaan desin tattarisuurimoita, pari ruokalusikkaa siemensekoitusta ja pähkinöitä kuppiin. sitten koko komeuden päälle vettä että peittyy ja antanut niiden yön yli liota. Aamulla oon laittanu kaiken blenderiin ja lisänny vielä banaania ja marjoja mahdollisesti.. sooo good. Mut mun on kyllä pakko kokeilla tota blendaamatonta versiota, meillä kun ei hirveesti tykätä jos aamu seiskalta alkaa hurisuttamaan blenderiä :)

 
20. toukokuuta 2013 klo 21.43 , Blogger katariina kirjoitti...

Mäkin innostuin nyt kommentoimaan (: Huikeita ideoita sun blogista saa ja just pistin jääkaappiin elämäni ensimmäisen tuorepuuron odottamaan aamua :P Laitoin 1dl kaurahiutaleita, vajaa 1dl pakastepensasmustikoita, pari rkl siemeniä, ripauksen kookoshiutaleita, 1rkl vaniljaprodea, lorauksen vaniljasiirappia ja 1dl maitoa...tosta ainaki ku lusikasta maistoin ni oli törrrrrrkeen hyvää. Kumpa olis aamulla yhtä hyvää :P Toi ois ihan loistava vaikka duuniinki ottaa mukaan, huomenna sattuu olee myöhäsempi aamu ni syön aamupalan kotona :P KIITOS!

 
20. toukokuuta 2013 klo 23.00 , Anonymous minka kirjoitti...

No eiköhän tuo sovi aamunalkajaiseksi oikein hyvin. Pitää nälkää loitolla hitaasti imeytyvillä hiilareilla, marjat on terveyspommi ja maidosta yms. proteiinia. Ehkä maapähkinävoin skippaisin ja pähkinöitä laittaisin varovaisemmalla otteella. Toisekseen ei toi annos nyt mikään suurensuuri ole esim yhdellä desillä hiutaleita, aamun tuorepuurosta ei liho kukaan!
Ja toi cookie dough resepti menee itellä heti kokeiluun, tänks!

 
21. toukokuuta 2013 klo 7.29 , Blogger Hilla kirjoitti...

Siis aivan ihana postaus :)
Pakkohan tätä on kokeilla! Luultavasti kuitenkin ilman mitään maitotuotteita, suunnittelen kookosmaidon,banaanin&vaniljan yhdistelmää ;)

 
21. toukokuuta 2013 klo 8.52 , Blogger Liisa kirjoitti...

Eipä se tattarin perusmaku niistä katoa vaikka maku voikin olla hiukan erilainen. Sama ohje toimii tietenkin millä tahansa muulla, hirssillä tai kauralla. Enkä läheskään aina ehdi idättämään mutta hyvä tulee ihan yön yli liottamallakin :)

 
21. toukokuuta 2013 klo 13.01 , Blogger Merja kirjoitti...

Kokeiluun menee täälläkin! Meillä syödään ihan peruspuuroa lasten kanssa, mutta ne aamut, kun lähden muiden nukkuessa töihin kävellen tää voisi toimia tosi hyvin! Olen nimittäin laiska puoli kuudelta käymään tavan puuroa tai leipiä väsäämään. :)

 
21. toukokuuta 2013 klo 18.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis syödäänkö toi kylmänä :D

 
21. toukokuuta 2013 klo 22.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha mul tuli ihan sama kysymys mielee :D

 
21. toukokuuta 2013 klo 22.27 , Blogger Karitab kirjoitti...

Onko olemassa jotain sokeritonta maapähkinävoita tai siis mitä se ylipäätään pitää sisällään? Onko joku terveellisin vaihtoehto, vai onko niissä ees paljon valikoimaa?

 
22. toukokuuta 2013 klo 0.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus sun viikko ohjelmasta et mitä liikuntaa/ kuinka paljon ja ruoka hommat siihen mukaan!! :) odotan innolla vastaustasi!!!!

 
22. toukokuuta 2013 klo 9.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täällä mietitään samaa :D

 
22. toukokuuta 2013 klo 12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tein tuon cookie dough reseptin täksi aamuksi ja voi herrregyyd mun makuhermoja... Kirjaimellisesti nuolin purkin tyhjäksi ja tein heti uuden satsin jääkaappiin iltapalaksi (jos jaksan sinne asti odottaa.) Taitaa mennä mullakin kyllä nyt maapähkinävoi lakkoon! :D

 
22. toukokuuta 2013 klo 12.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen kerran tehnyt tuorepuuron jossa oli mm. kiiviä. Tein ihan yhden reseptin mukaan. Maku oli aivan kamala... tosi karvasta ja kitkerää.. Eli suuri kiitos näistä vinkeistä! Taidanpa antaa tuorepuurolle uuden mahdollisuuden :) (Ja skippaan sitten ne kiivit.) -Anna

 
22. toukokuuta 2013 klo 13.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva saada semmonen vohvelitaikina resepti mitä vois siis paistaa sellasella vohveliraudalla.. :) vai pystyisköhän tota pannukakkutaikinaa paistamaan vohveliraudalla? :) niitä on niin kiva paistella kesällä ulkona, mutta joku terveellinen ja vehnätön resepti olis kiva :)
Voi ja noi tuorepuurot on niin hyviä! :) itse teen sen aina kaurahiutaleista, hedelmistä, marjoista, maidosta, jogurtista ja rahkasta ja vedän kaikki sauvasekottimella sekasin.. :)

 
22. toukokuuta 2013 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Terveellisessä maapähkinävoissa on 100% maapähkinää. Sen sijaan on myös sokeroituja levitteitä, joissa saattaa olla myös suklaata.

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.41 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

No siis... MUN mielestä ne kaupan maapähkinävoit on kaukana terveellisestä. Niissä on suolaa, sokeria, kasvirasvoja ja ties mitä mömmöjä eikä maku oo lähelläkään oikeaa maapähkinävoita! Suosittelen 100% maapähkinävoita, jota esim Meridian valmistaa. Punnitse&Säästä -liikkeestä itse ostan kyseistä töhnää. Siinä ei ole mitään muuta kuin paahdettua pähkinää. Tosin Meridian myy myös sokeroituja ja suolattuja pähkinävoita. Kandee tsiigailla niitä ainesosia!

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.42 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Mää oon kyllä tehny vohveleita mutta en nyt muista millä taikinalla.. Varmasti käy pannukakkutaikinat siihen! Ainakin paksuimmat niistä, munan ja banaanin taikina ei vältsit käy. Mutta sanoisin että vohveleiden tekemiseen astetta jämäkämpi taikina kun mitä pannareihin.

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.42 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Haha, noniin hyvä! :D

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.43 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Purkin/kulhon nuoleminen - niin tuttua! Joka aamuinen rutiini :D

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.43 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Moikka! Valitettavasti siitä aiheesta tuskin oon tekemässä postausta, olen pahoillani.

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.43 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Nam!

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.44 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Noniin jes! Kuulostaa ainakin hyvältä, toivottavasti maistuu :)

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.44 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Haha! ja mun täytyy kokeilla tota blendattua! :D

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.45 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Heippa hei! Koko blogi on oikeastaan terveelliseen ruokaan keskittynyt blogi, että kaikki sopii varmasti laihduttajalle, mikäli mukana on liikuntaa, eikä laihduttaminen ole van "dieettaamista". Tsemppiä!

 
22. toukokuuta 2013 klo 19.48 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

https://d1imyvuvi3ivmy.cloudfront.net/v1/12416/X190.jpg TON näköstä vaniljajauhetta käytän, melko tyyristä kamaa mut niin bueno! Ja marketeissa ei myydä mun tietääkseni vaniljajauhetta. Ite ostin ton lifestä!

 
22. toukokuuta 2013 klo 20.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta :) täytyykin jonain päivänä kokeilla ;)

 
22. toukokuuta 2013 klo 22.18 , Blogger Karitab kirjoitti...

Kiitti vinkistä, täytyypäs poiketa siellä punnitse&säästä-liikkeessä joku päivä! :)

 
23. toukokuuta 2013 klo 11.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kysyisin sellast et kun mul oli syömishäiriö, mut paranin siitä, mut nyt vieläkin mun äiti ja ravintoterapeutti pistää mut syömään pizzaa, lasagnea ja muita epäterveellisiä ruokia ja kun yritän selittää, että en haluaisi syödä niitä(en kaloreiden, vaan ihan epäterveellisyyden vuoksi) niin he luulevat, että se on syömishäiriön takia. Miten voisin selittää heille, että näin ei ole, vaan haen terveellisestä ruuasta vain hyvää oloa?

 
23. toukokuuta 2013 klo 17.33 , Blogger Ida kirjoitti...

En lue fitness blogeja, koska inhoan sitä hypetystä jokaisesta lenkistä ja ruuasta. Eksyin sun blogiin toisesta blogista tiikerikakku-reseptin takia ja voi herran jestas mitä löysinkään! Oon ihan rakastunut sun resepteihin! Itse tykkään nimenomaan syödä terveellisesti, koska olen laiska liikkuja (joo, pitäis sitä liikkuakin..) mutta olen myös hirveä herkuttelija ja yritän aina keksiä ns. terveellisiä herkkuja. Ja nyt löytyi sun blogi, mikä pursuaa ihania reseptejä! Kiitos, aion kokeilla varmaan kaikkia näitä :D

 
23. toukokuuta 2013 klo 19.44 , Anonymous Jenni kirjoitti...

Oh my god, tää menee kokeiluun! Kiitos! :)

 
24. toukokuuta 2013 klo 9.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokeilin tuota cookie dough -puuroa ja rakastuin! Olen tehnyt myös mm. pizzamunakkaan, tortillalettuja, omenapiirakan, vakkuaispuuroa... Seuraavaksi testaan sun protsku"patukat" ja benkkujenkkujäden :) Ihanaa että löysin tän blogin! :D

 
24. toukokuuta 2013 klo 10.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, mustikkapannareitakin olen tehnyt jo kolme kertaa :D

 
24. toukokuuta 2013 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuossa cookie dough -puurossa on mielestäni laihduttajalle aika paljon kaloreita. Laitoin nimittäin ainekset kalorilaskuriin, ja yli 600 kcal kaloria paukahti. Sitten jos jättää esim. siemenet pois, tippuu kalorit parillasadalla.. Alpron vaniljasoijamaidossakin on aika paljon kaloreita. Mutta itse siis söin ja syön tuota hyvällä omallatunnolla, kun ei painoa tarvitse pudottaa :)

 
25. toukokuuta 2013 klo 13.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä haluaisin vastata sulle entisenä syömishäiriöisenä.
Jos sun mielestä lasagne esimerkiksi on vielä "epäterveellisten" ruokien listalla, on sulla vielä mentävää ED:in kanssa. Lasagne on normaalia ruokaa, pastaa, lihaa, tomaattia.

 
25. toukokuuta 2013 klo 19.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu kyllähän se on ihan perusterveellistä vielä kotitekoisena, mutta tarkoitin esim. Lidlin eineslasagnea, joka on suunnilleen pelkästä juustosta tehtyä. Ja sitten meidän lasagne on sellaista kermassa ja juustossa uitettua. Ja kyllähän mistä tahansa(esim.pizza) saa terveellisen oikeita aineita käyttämällä.

 
25. toukokuuta 2013 klo 19.53 , Blogger Lauraa kirjoitti...

Hei oisko mitenkään mahollista jos tekisit jonkulaisen postauksen ruoista ja eväistä mitä voi ottaa mukaan kesätöihin. Mua kauhistuttaa jo etukäteen mitä kaikkea epäterveellistä einesruokaa niissä ruokaloissa on tarjolla ja aattelin etten varmaan oo ainoo:)

 
25. toukokuuta 2013 klo 21.24 , Blogger Vimmu kirjoitti...

Jos uskoisin kohtaloon niin olisin varma, että kohtalo johdatti mut sun blogiin. Ihan mieletön blogi. Niin mieletön, että mun oli pakko jakaa terveellisten herkkujen ilosanomaa eteenpäin omassa blogissa.

http://www.vimmu.fi/2013/05/eras-terveellisten-herkkujen-blogi.html

Ihan mieletöntä että jollain on intoa, tietotaitoa, intuitiota ja kaikkea muuta mitä vaaditaan tällaisten reseptien kehittämiseen (puhun nyt siis koko blogista, en vain tuorepuuroista) ja niiden jakamiseen kaikelle kansalle! Oi kiitos! En tiedä milloin pääsen itse kokeilemaan jotain reseptiä, mutta toivottavasti pian! Joka tapauksessa aivan mahtava blogi! Kiitos tästä!

 
26. toukokuuta 2013 klo 15.36 , Blogger RiinaMariannaS kirjoitti...

Heipsan! Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi ja uskaltaudun nyt toistamiseen kommentoimaan. Pohtisin tuossa keksisitkös mahdollisesti jonkinmoisen terveellisen rockyroads suklaa herkun? :) Kiitos ihanasta blogista ja leppoisaa sunnuntaita!

 
26. toukokuuta 2013 klo 21.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millos taas postailet? Odotan jo kärsimättämästi uusia ideoita ja reseptejä!

Sulla on ihana blogi! Kiitos siitä :)

 
27. toukokuuta 2013 klo 18.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin odotellessa uutta postausta....

 
27. toukokuuta 2013 klo 18.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heii, mites oot menny poistamaan vanhoja postauksia? :( Ainakin "pullantuoksuinen fitness-mamma" postaus on poisettu, yh ! :(

 
27. toukokuuta 2013 klo 21.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulin etsimään pullaohjetta, missä se on?? :( :( Ja täälläkin odotellaan kuumeisesti uusia postauksia...

 
28. toukokuuta 2013 klo 12.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei oo mun fitnessurani (okei lyhyen sellaisen mutta kuitenkin) aikana inspannut mua yhtä paljon kuin sun blogi, koska oon totaalinen herkkuhiiri. Nyt mua kuitenkin kiinnostais vuorostaan kuulla mitkä blogit instagrammit yms. Muut inspaa su

 
28. toukokuuta 2013 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

postaustaaa:(

 
28. toukokuuta 2013 klo 22.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Postauksia täälläkin kaipaillaan...

 
28. toukokuuta 2013 klo 23.38 , Anonymous Milla kirjoitti...

En ymmärrä blogeiss aharjoitettavaa "vaatimista" lukijoiden toimesta. Postaavat kun on aikaa. Varmaan on kaisallakin muuta elämää kuin tää blogi, eikö lukiolaisilla ole koeviikkokin nyt? Itsellä ainakin

 
29. toukokuuta 2013 klo 13.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaisaminni
Creating something new😏 ORANGE MUG CAKE! Without banana! Since I'm out of bananas atm😒 Recipe is ready soon! <---- HEII missä on tämä resepti ? :) ja voitko laittaa vaikka kommentilla ohjeet SUOMEKSI miten tehdään se pussijäätelö kun en tota englantia oikeen ymmärrä...:D hehe

 
29. toukokuuta 2013 klo 13.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka :)

Oon huomannut, että kun raejuustoa laittaa mikroon hetkeksi niin koostumus muuttuu sellaseksi ''leipäjuustomaiseksi.'' En tiiä pidätkö leipäjuustosta, mutta jos pidät kannattaa kokeilla :)

Siihen kun heittää hillot tms muut päälle niin voi jo kuvitella syövänsä leipäjuustoa! Ehkä osaisit jopa kehittää ideaa pidemmälle aidomman maun saamiseksi? :)

 
31. toukokuuta 2013 klo 16.57 , Blogger Pipsa kirjoitti...

Smoothietuorepuuro on parasta! Esim. marja-jogurtti-maitosmoothien sekaan sekoittaa kaurahiutaleet ja vaikka chia-siemeniä yöksi - aivan taivaallista. Toinen hyvä on survoa vähän liuotettuja taateleita "tahnaksi" ja sekoittaa sekaan nesteet ja kaurahiutaleet ja taas yöksi huilimaan. Taatelista tulee kivan makea ja jollain tapaa kinuskinen maku! Tähän komboon sopiva pähkinävoi varmasti kans kivasti :-)

 
31. toukokuuta 2013 klo 17.00 , Blogger Pipsa kirjoitti...

Prismasta saattaa löytää Urtekramin vaniljajauhetta leipomisosastolta, pienenpieni musta purkki! Riippuu toki Prismasta, mutta isommissa olen bongannut :-)

 
3. kesäkuuta 2013 klo 21.07 , Blogger Westeast kirjoitti...

Uusi lemppari, niin helppo aamulla! Terveisin hyvän ruuan ystävä, mutta uskomattoman laiska kokki.
Muutenkin mainio blogi, sain tosi paljon inspiraatiota! Alkaa tulla jo rahka ja mehukeitto korvista ulos, joten vaihtelu on tervetullutta.

 
6. kesäkuuta 2013 klo 22.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vähän tulee asian vierestä, mut onks tuo länkkäri? Ku kovin näyttää tutulta ja kotoisalta, tulee melkein koti-ikävä..:)

 
6. kesäkuuta 2013 klo 22.48 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Aawww, on länkkäri! :) voi ei, koti-ikävä <3 mikkeli on niin symppiskaupunki! :)

 
6. kesäkuuta 2013 klo 22.49 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Hei nam!!! Ihan huippuja vinkkejä menee heti kokeiluun!

 
9. kesäkuuta 2013 klo 17.05 , Anonymous Brenda kirjoitti...

just yummy, i use to take it every morning.

 
18. kesäkuuta 2013 klo 8.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot tainnut laskea vähän väärillä määrillä, sillä ei tosta ihan niin energiapitoista tule :) laskin itse ja tulee 400-500 kaloria annoksesta, joka on itseasiassa tosi sopiva määrä aamiaiselle. Hyvä, reilu aamiainen varmistaa sen, että mieliteot pysyy kurissa loppupäivän ajan ja muilla aterioilla tulee syötyä kohtuudella. Mun mielestä sopii siis hyvin myös laihduttajalle :)

 
18. kesäkuuta 2013 klo 15.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuossa laittamassasi tuorepuurokuvassa puuron päällä on ilmeisesti sokeritonta hilloa, jos saa tiedustella niin minkä merkkistä hilloa aina ostat ja mistä? Kiinnostunut kokeilemaan noita sokerittomia hilloja... :)

 
5. heinäkuuta 2013 klo 21.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauanko tuorepuuron pitää tekeytyä? Mietin vaan, että jos tekee aamulla, onko se lounasaikaan jo syötävää?

 
6. heinäkuuta 2013 klo 3.54 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

On se varmasti jo valmista!! :) en tiedä onko makujen puolesta yhtä "muhiutunut" mutta kaurahiutaleet ainakin ovat luultavammin pehmenneet :)

 
6. heinäkuuta 2013 klo 3.55 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kyllä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu