Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kotitreffisöpöilyä, kevyt päivällinen ja lemppariviini

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kotitreffisöpöilyä, kevyt päivällinen ja lemppariviini
Huomaatte varmaan kuvien laadussa pienehkön eron verrattuna edellisiin postauksiin, joiden kuvat otan elämäni tärkeimmällä esineellä, iPhonella. Kyllä, olen vakavasti otettava ruokabloggaaja ja otan ruokien kuvat iPhonella. Söhrin kädet taikinassa kosketusnäyttöä ja tiputan vahingossa raejuustoa puhelimen päälle, joka on keittiön pöydällä aina kun kokkaan. Aina. Rakastan sitä kapistusta.

Kuvissa on siis parempi laatu koska personal kameramieheni on paikalla. Kamera, jonka aion pölliä heti kun armaani ostaa uuden, tulisi myös olemaan kokkausapurini ja kärsimään samasta kohtalosta kun puhelimeni, joka muuten haisee tällä hetkellä aivan banaanilta.
Kävimme poikaystävän kanssa reilu vuosi sitten todella ahkerasti ulkona syömässä. Säästimme pieniä hilujamme, keräsimme Flow-festareilla arvokkaan pantin pulloja ja aina kun oli vähänkin ylimääräistä rahaa, käytimme sen ravintolassa syöden, viiniä juoden.

Sitten kiinnostuin itse ruuanlaitosta ja terveydestä, mikä kyseenalaisti ravintolaharrastuksemme ja saattoi meidät uuden ajanvietteen pariin: treffit omassa ravintolassa aka ruuanlaittoa yhdessä jomman kumman luona! Sitä viiniä unohtamatta!

Tykkään tästä uudesta laatuaikailusta ihan mielettömästi! Se ei pelkästään ole kevyempää kukkarolle ja linjoille, vaan myös mielikuvituksen ja luovuuden käyttämistä, rentoutumista, yhdessäoloa, ja mikä parasta: lopputuloksesta voi olla aina varma - taivaallista. Samaa ei voi odottaa joka ravintolassa...

Yhdessä syömisessä on jotain jännää taikaa. On ihanaa, kun on löytänyt kulinaristisia arvoja omaavan rakkaan, joka ei pane pahakseen ruuan terveellisyyttäkään. Hyvä ruoka on nautinto, joka tuplaantuu kun sen nauttii hyvässä seurassa.


Jos ruokaa haluaa laittaa yhdessä, kannattaa ensin miettiä yhteinen linja molempien mieltymyksille. Mitään sellaista ruoka-ainetta, mistä toinen ei tykkää, ei kannata käyttää. Kun kaikki ruuassa maistuu molemmille, sitä on mukavampi nauttia yhdessä. Kun yhteiset maut (ehkä jopa ruokaintohimot) löytyvät, niitä seurailemalla tulee varmasti hyvää.

Kotitreffit alkavat jo itseasiassa siitä hetkestä kun lähdetään yhdessä kauppaan. Maksuasiat voi hoitaa opiskelijatyyliin puoliksi, tai sitten toinen maksaa viinin ja toinen ruuat.

Me muuten kuunneltiin eilen ruuanlaiton ja syömisen lomassa tätä, toimii mielestäni hyvin taustamusana. Aiheesta on tulossa myös uutta kokkausvideota! Ensimmäisen videoni voit katsoa täältä.


Ihanaa alkanutta viikkoa!


PS. Hyvä illallinen ei katso viikonpäivää

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

30. heinäkuuta 2013 klo 12.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei liity mitenkään aiheeseen mutta pakko kysyä: mistä niitä sun instagram-kuvassa näkyneitä lyhyitä toppeja 'girl' ja 'bad' teksteillä saa? Tahtoo sellasen!!:D

Ja kiitokset aivan mahtavasta ruokablogista, sun reseptit on ihan huippuja!!

 
30. heinäkuuta 2013 klo 12.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämäkään ei liity aiheeseen mutta mikä iphone sulla on? Saako sillä oikeasti ihan järkkärimäisiä kuvia? :o

 
30. heinäkuuta 2013 klo 13.28 , Anonymous hihitoo kirjoitti...

tää blogi on aivan huippu !!

 
30. heinäkuuta 2013 klo 13.48 , Blogger Katja kirjoitti...

aaw ihana postaus! tosi upeita kuvia! :-)

 
30. heinäkuuta 2013 klo 14.17 , Blogger Belsissa kirjoitti...

Ihana postaus! Ruoka on tosi herkullisen näköistä ja viinikin näyttää ihanan raikkaalta. :D Pitääkin ehdottaa Jesselle jotain tällaista, kunhan tuo meidän rahatilanne vähän kohenee!

Ai niin, oonko mä koskaan sanonut että sun hiukset on aivan ihanat! Tosi paksun näköiset. Tulee vähän ikävä omia vaaleita, kun katselee näitä sun kuviasi. :D

 
30. heinäkuuta 2013 klo 14.29 , Blogger テレザ kirjoitti...

wow you look so great!! (*_*)
The salad looks also amazing *-*

 
30. heinäkuuta 2013 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuuu oot muuttanut pohjaa niin että kun suurennan koko höskää (ctrl-plussalla), sivupalkki häviää näkyvistä ennen kuin teksti on tarpeeksi suurta kun istuskelen parin metrin päästä tietokonetelkkaristani :(

 
30. heinäkuuta 2013 klo 20.55 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kummallista! En nimittäin ole tehnyt ainuttakaan muutosta pohjaan :/

 
30. heinäkuuta 2013 klo 23.04 , Blogger Siru kirjoitti...

reseptit näistäkin? Näyttää hyvälle! Ja saisko sellaisen ruokavideon, jossa kerrot omin sanoin mitä teet?

 
30. heinäkuuta 2013 klo 23.31 , Blogger Annastina kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu