Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lisää infoa videosta

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lisää infoa videosta
Ensinnäkin aivan uskomattoman paljon kiitoksia kaikista kommenteista ja kehuista brunssivideolle! :) Lueskeltiin niitä juhlissa aina vähän väliä poikaystävän kanssa ja fiilisteltiin. Vau!

Videon on siis kuvannut ja leikannut ihana ja taitava Joonakseni, joka tekee työkseen musiikkivideoita. Ruuan kuvaaminen oli siis hänellekin aivan uutta haastetta ja hienostihan hän siitä suoriutui! Koko projekti toteutettiin kahdestaan.

Huvittaa kaikki videoon tulleet kommentit tyyliin "oletpas jaksanut nähdä paljon vaivaa", joka sinänsä kyllä on totta. Kaikki reseptit ovat itse keksimiäni ja toteuttamiani, mutta itse videon suunnitteluun me ei oikeastaan hirveästi panostettu. Tarina menee niin, että päätin pyytää ystäväni (esiintyy videon lopussa) brunssille meille. Oltiin jo aikaisemmin Joonaksen kanssa juteltu ruokavideon teosta, joten ehdotin sitten että kuvataan se brunssin valmistus. Päätettiin se edellisenä iltana. Ei muuta kun kameran akut lataukseen ja herätyskello soimaan.

Suuren osan resepteistä keksin kuvaushetkellä kun kamera kävi jo. Mututuntumalla syntyy parasta! Oon myös hyvä muistamaan reseptejä ulkoa kerran ne luotuani, joten kirjoitin ne vasta seuraavana päivänä ylös. Kaikki meni ekalla nappiin ja hyvää oli! Joskus käy näin, toisinaan taas jonkin reseptin eka kokeilu tuottaa roskiskamaa.

Videota ei siis hirveämmin suunniteltu. Päätin itseasiassa koko menun kuvauspäivänä, hehe. Kattelin mitä aineksia jääkaapissa oli ja mitä aineksia olisi saatavilla esim. keräämällä luonnosta. Siitä se ajatus sitten niin sanotusti lähti.
Kuvaaminen oli hirmu kivaa ja antoisaa meidän molempien mielestä ja iloksenne kerron että aiotaan jatkaa videoiden tekemistä! :) Eri kaupungeissa asuminen tuottaa tosin pieniä ongelmia videoiden postaustiheyteen (voi, mielelläni tekisin niitä vaikka joka päivä!) mutta videoiden suunitelmallisuus tulee paranemaan.

Seuraavan videon ideaa ollaan jo vähän mietitty, mutta se pysykööt vielä salaisuutena ;) Reseptejen postailua jatkan normaalisti. Uusia ehdotuksia ja ideoita esim. siihen videoon otetaan mielellään vastaan!

Olette ihania, kiitos kun luette blogiani ja jaksatte kokeilla reseptejä ja ennen kaikkea jaksatte tulla KOMMENTOIMAAN onnistumisia ja epäonnistumisia. Kommentit resepteissä on ruokabloggaajalle hirmu hyvä juttu, koska niillä voi puolueettomasti vakuuttaa uudet lukijat reseptejen toimivuudesta. Joten jatkakaa ihmeessä kommentointia, ruusut ja risut on kaikki tervetulleita!

Mikäli et ole vielä tsekannut videota, tässä se tulee. Nauttikaa!
PS. videon reseptit tullaan kaikki julkaisemaan blogissa piakkoin!


rakkaudella Kaisa

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

21. heinäkuuta 2013 klo 9.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näkösiä! Millon tulee reseptit? Haluun päästä jo kokeileen:)

 
21. heinäkuuta 2013 klo 9.33 , Blogger Paju kirjoitti...

Siis vau! Todella herkullisen näköinen ja hyvin tehty pätkä :-) Inspiroit resepteilläsi huuuuikean paljon! Keep going girl!

 
21. heinäkuuta 2013 klo 10.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä musa tässä videossa soi? Todella hyvä video!

 
21. heinäkuuta 2013 klo 11.22 , Blogger Jossu kirjoitti...

you gotta be kidding: ensin en viitsinyt katsoa koko videota, koska kuvittelin jo tyypillisen "moooi! mä teen nyt täs teiän pyynnöstä videopostausta"-blogivideon, mutta tässä kahvia kitatessani päätin antaa videollesi toisen mahdollisuuden ja V-O-U mikä toteutus! :D Maapähkinävoita pitäisi kyllä päästä maistamaan vielä - niin hyvännäköistä se on :) Mitä laatua suosittelisit?

 
21. heinäkuuta 2013 klo 11.42 , Anonymous aino kirjoitti...

Kaisa, olisko sulla takataskussa reseptiä jossa käytetään salmiakkia/lakua? :3

 
21. heinäkuuta 2013 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Videon mustikkapiirakan ohje?! Näyttää niin hyvältä, vai joko se tämän blogin uumenissa jossain on... Muutenkin aivan upea ja ihana video ja hehkuti hehkuti, olet mahtava bloggaaja joten kelpaa vähän hypettää :)

 
21. heinäkuuta 2013 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla tuloi mieleen sellanen, että voisko siitä sauvasekottimella soseutetusta raejuustosta (benkkujenkku-jäätelössä käytettävästä) saada tehdyksi juustokakkua? ku yleensähän niissä on se keksipohja, tuorejuusto ja jotain makua lisäks, esim suklaata. Reajuustohan kävis loistavasti tuorejuustosta.. (;

 
21. heinäkuuta 2013 klo 13.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millaista protskujauhetta kannattaa ostaa näitä leivoksia ajatellen? Kun mun on mahdollista ostaa yks pussi jotain makua tai vastaavasti mautonta, niin mitä suosittelisit?

 
21. heinäkuuta 2013 klo 18.31 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Itse omistan&käytän pelkkää vaniljan makuista! Maustamaton on tosi tylyä ja muut mielestäni keinotekoisen makuisia. Vanilja sopii myös melkeimpä kaikkeen (esim piirakkapohjat) kun taas esim suklaa ei... Eli vaniljaa leivontaan suosittelen! :)

 
21. heinäkuuta 2013 klo 18.32 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Huomenna tulee mustikkapiirakkaan ohje! ;)

 
21. heinäkuuta 2013 klo 18.34 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kink - Kiss The Sky. Kiitos!! :)

 
21. heinäkuuta 2013 klo 18.35 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Tulevan viikon aikana ilmestyy reseptit! Huomenna ensimmäinen: mustikkapiirakka :)

 
22. heinäkuuta 2013 klo 15.40 , Blogger Sara kirjoitti...

Moikka! Hei kysyisin tuosta sun blenderistä, että onko se minkä merkkinen/mallinen? Olen itse hankkimassa blenderiä ja vertaillut kovasti, tuo sinun vaikutti todella lätevältä, juuri sen tyyppiseltä kuin itse tahtoisin! :)
Ja jatkan vielä yhdellä kysymyksellä, että minkä merkkistä proteiinijauhetta käytät? :)

 
22. heinäkuuta 2013 klo 17.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaisan blenderi on C3 Mix & Go Tehosekoitin ja proteiinijauhe Whey-80 Stevia Vanilja. Suosittelen itsekin!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu