Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaaleanpunainen on rakkauden väri

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vaaleanpunainen on rakkauden väri

Huomenta!

Sori jo töihin palanneet henkilöt, tämä on mulle vielä huomenta! Hups, nyt on sunnuntai, ehkä kaikki eivät olekaan töissä. Tässäpä oiva lomalaisen merkki, viikonpäivistä ei tietoakaan. Ah, ihanaa... Kai se arki vielä tännekin joskus tulee, mutta sitä ennen mulla on vielä paljon kivaa edessä. Tänään aion lähteä viikoksi Helsinkiin opiskelujuttujen, blogijuttujen, Flow-festareiden ja tietenkin siellä asustavan rakkaani vuoksi. Kiva ja jännittävä viikko siis tiedossa! Leivoinkin eilen juustokakun (uudella reseptillä!) mukaan vietäväksi. Mikäli se on onnistunut, pistän reseptin tottakai blogiin!








Ihana viikko silmissäni tein jotain yhtä ihanaa aamupalaksi. Protskuletut, mitä olen nyt syönyt monena aamuna alkoi jo vähän kyllästyttää (vain vähän!), joten mieleeni putkahti yhtäkkiä mustikkapannarit, joiden reseptin olin joskus pistänyt blogiinkin. Onnesta sekaisin olin kuitenkin enemmän vaaleanpunaisella tuulella kuin violetilla, joten halusin toteuttaa reseptin mansikoilla. 

Kyseiset pannarit on vähän haastavampia paistaa kuin muut blogissa esiintyvät lättyset, mutta näissä on muihin verrattuna ihan omanlaisensa koostumus. Niin mehevä, kostea ja suussa sulava! Ihanaa vaihtelua. Suosittelen kokeilemaan!

Söin pannukakut mansikkarahkan (rahkaa, pakastemansikoita ja niiden mehua, steviaa) ja paahdettujen maapähkinöiden kanssa. Nuo pähkinät on muuten mun uusin riippuvuus! Kilpailee kovasti maapähkinävoin kanssa. Niitä voi laittaa salaattiin tai syödä rahkan kanssa tai ihan missä vaan, ja ne on superhelppoja valmistaa. Ostin pussillisen maapähkinöitä, öljysin ne kevyesti (maapähkinäöljyllä), ripottelin suolaa päälle ja paahdoin 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Niin hyvää!

Ainiin, ruokailuvälineet on kuvassa vain koristeena, sillä söin pannukakut käsin dipaten niitä mansikkarahkaan. Tästä ruuan närppimisestä käsillä on tullut myös kommenttia uuteen videooni, mikä ei kaikkien mielestä ollut kovin hygieenistä ja ammattimaista kuvaa antavaa toimintaa. Ensinnäkin, en ole ammattilainen, en ole kokki, enkä leipuri. En kokkaa suurille massoille tai hienoille vieraille, vaan itselleni (ja videossa myös poikaystävälleni, joka todennäköisesti on jo toista kautta saanut osansa bakteereistani). Minä rakastan syödä käsin ja kosketella ruokaa sormillani. Sellainen minä vain olen.




Ihanaa sunnuntaita kaikille!


ps. Onko täällä muita Flow:hun menijöitä? Törmäillään!

Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

4. elokuuta 2013 klo 13.33 , Blogger Viivi kirjoitti...

Namm, hyvältä näytäää:)

 
4. elokuuta 2013 klo 13.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi flow:hun suuntaava! Mä kirjaimellisesti hihkasin riemusta kun luin, että säkin olet tulossa :D Tuun varmaan avautumaan sulle siitä kuinka ihana blogi sulla on ja miten oot ihan täydellinen esimerkki siitä miltä mä haluaisin näyttää!

 
4. elokuuta 2013 klo 13.58 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos! Hyvältä myös maistui :)

 
4. elokuuta 2013 klo 14.00 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Ooi, ihana sinä! :) Kiitos paljon ja tervetuloa vaan avautumaan jos minua jossain näet! :D

 
4. elokuuta 2013 klo 16.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hi..Your blog / recipes are amazing quick, healthy and they look so yummy but unfortunately I do not understand swedish. Is there an option to translate your blog?

 
4. elokuuta 2013 klo 17.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha sorry but it's Finnish, not Swedish :D

 
4. elokuuta 2013 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei mistä olet ostanu noi sun ig-kuvassa näkyvät mustat shortsit (tuo sinkkuelämä reissu kuva)? Ne on just täydellisen mittaset!

 
4. elokuuta 2013 klo 20.28 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Oon leikannu legginseistä :D käytän niitä lähinnä tanssiessa mut kunhan vetäsin nopeesti päälle kun kävin kipasee sen levyn :)

 
4. elokuuta 2013 klo 20.29 , Anonymous tunnels kirjoitti...

Mä tuun varmaan koko viikonlopun itkeen kun en pääse Flow-festareille tänä vuonna! Mut onneks rukouksiin on kutsuttu ja nyt voin lohturuokana syödä sitä sun Ben&Jerry's -versiota koko viikonlopun heh heh!

Kiitoksia huimasti tästä blogista muutenkin! Oon ihan käsi keittiössä, mutta haluan aina kuitenkin itse tehdä terveellisiä ruokia, joten tällaset sekoittele-aineet-keskenään -reseptit on mulle just sopivia!

 
4. elokuuta 2013 klo 22.05 , Blogger Tiia kirjoitti...

Vitsit, tykkään täst blogista niin paljon! :) Oon vaa kateelline, miten jaksat aina leipoo kaikkee ja tehä ihania aamupaloja, koska vaikka aamupala on päivän tärkein ateria ja ''parhaimmillaan'' ehdottomasti paras ateria, niin ite oon hirveen laiska väsäilemää mitään aamusin :d

 
5. elokuuta 2013 klo 10.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

puhuit tuolla yhdessä postauksessa vähän aikaa sitten, et kehitit suklaakakun, niin onkohan sen resepti tulossa jossain vaiheessa tänne (; ?

 
5. elokuuta 2013 klo 10.50 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Mainitsin postauksessa että se oli uusin kokeiluni :) korostan sanaa kokeilu. Monet reseptit saattaa viedä viisikin kokeilukertaa ennen kun on valmista. Tähän mennessä olen kokeillut sitä suklaakakkua vain kerran ja saa nähdä onko aikaa/halua kokeilla toista kertaa! Ja tottakai jos resepti syntyy niin jaan blogissa, aina :)

 
5. elokuuta 2013 klo 13.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nami nami mikä aamiainen, täytyykin pistää itsekin kokeiluun! Ei liity postaukseen nyt yhtikäs mitenkään, mutta saanen kysäistä, oletko 18-vuotiaana vuonna -94 vai vuonna -95 syntynyt? :-) Ihan sillä mietin vaan, kun kirjoittelit jossain aiemmassa postauksessa jonkun ehdottaneen jotakin reseptiä tarjolle yo-juhliisi, mutta totesit kehitteleväsi jotain vielä herkullisempaa juhliisi. Eli ovatko juhlat jo takanapäin vai vasta vuoden kuluttua edessä? Tätähän ei voinut yhtään yksinkertaisemmin kysyä... Mutta jos ovat takanapäin, niin olisiko tänne blogiin ehkä mahdollista saada jotain reseptejä yo-juhlaherkuistasi? :-)

 
5. elokuuta 2013 klo 13.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on ihan sama juttu! Onneksi olen kuitenkin todennut monen näistä Kaisan resepteistä maistuvan ai-niin-koukuttavan-herkullisen-taivaallisen-ihanalta, osan kohdalla voisin jopa sanoa maistuvan paremmalta, yön yli jääkaapissa muhineena kuin suoraan uunituoreena! Yhtenä esimerkkinä voisin mainita "Nopean kääretortun", josta on muodostunut mulle tämänhetkinen aikalailla vakkariaamiainen :-D Edellisenä iltana nopeasti paistaa, täyttää reilusti rahkalla ja tuoreilla marjoilla, käärii rullalle, leikkaa kahtia ja jättää rasiaan jääkaappiin odottamaan seuraavaa aamua! Mulla on aamulaiskana tapana myös "virittää" kahvit keittimeen illalla jo valmiiksi, joten ai että sitä ihanuutta aamulla, kun voi vaan nappia painaa, asettaa kääretortut rasiasta lautaselle, kaataa kahvit kuppiin ja mennä auringonnousua katsellessa nauttimaan aamiaista ilman sen kummempaa vaivaa :-D Kannattaa kokeilla! Toki jokaisella on oma makunsa, mutta mun mielestäni monet näistä resepteistä toimii loistavasti kylmänä jääkaapissa muhineena! ;)

 
5. elokuuta 2013 klo 14.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taateleita ja saksanpähkinöitä muussaamalla saa hyvän piirakkapohjan. Vinkkinä vaan jos haluut kehittää siihen hyvän täytteen :)

 
5. elokuuta 2013 klo 15.54 , Blogger eltsi kirjoitti...

Hei mulla kävi keittiössä tänään harvinaisen hyvä tuuri ja onnistuin tekemään ihan täydellistä pavlovaa terveellisesti. Pakko vinkata sullekkin ellet oo jo joskus tällästä kekkaissut ;)
Tein vaan yhdelle ihmiselle joten käytin 1 valkuaisen marenkipohjaan, siihen sekaan siis o,25dl steviakiteitä ja uuniin 100c 30min, annoin vielä kuivua uunissa jälkilämmössä 2h. Päälle heitin kreikkalaista jugurttia, banskua, mansikoita ja vähän hunajaaa, ja oi NAMI!!
Suosittelen kokeilemaan, ihan järkkyhyvää!!

 
5. elokuuta 2013 klo 16.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Menee kokeiluun ainakin tässä huushollissa! ;-)

 
5. elokuuta 2013 klo 17.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä blogissasi näkyy vain näitä itse tekemiäsi terveellisiä ruokia ja oletkin maininnut, ettet syö ns. "normaaleja ruokia" arkena. Mutta miten tuollainen opiskelija pärjää pitkän koulupäivän yli? Tuskin ruokatunnille omia eväitäsikään kannat mukanasi, mutta en kyllä nää sinua sellaisena ihmisenä, joka jättäisi ruokailun koulupäivinä kokonaan välistäkään... Joten, miten ruokailusi sujuvat normaalissa opiskeluympäristössä?

 
6. elokuuta 2013 klo 11.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö sä yhtään, että mistä aineksista toi heraproteiinijauhe valmistetaan?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu