Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Videota tulossa huomenissa!

torstai 1. elokuuta 2013

Videota tulossa huomenissa!

Kivaa iltaa lukijat! 

Sain tänään jännittävän puhelun. Jotain erittäin hauskaa on tapahtumassa blogin saralla :) Siitä lisää (toivottavasti) myöhemmin!

Tulin nopeasti kertomaan teille, että uusi kokkausvideo on nyt valmis ja se julkaistaan huomenna! Aiheena päivällinen jälkiruokineen. Pääruokana esiintyy paljon toivottu suolainen terveysherkku, joka komeilee kuvassa. Jälkiruuaksi ei leivotakaan mitään, vaan esitellään hauska naposteluidea. Koko videon kokkaukset jälleen täysin improvisoitu nauhan pyöriessä. Koitetaan malttaa odottaa yön yli :)


Hyvää yötä rakkaat!


Tunnisteet:

4 kommenttia:

1. elokuuta 2013 klo 23.06 , Blogger Elina kirjoitti...

Oii can't wait! Kokeilin mustikkapiirakkaa eilen ja eii himskatti! Parasta piirakkaa mitä oon koskaan syöny, voitti mennen tullen sokeriset ja rasvaset mustikkapiirakat mitä oon maistanu. En vaan tajua, nam!! Tulikin vedettyä kunnon herkkuöverit ja semmonen 1/4 osa piirakkaa kerralla, mut mikä mahtavinta - ei edes paha morkkis jälkeenpäin, ottaen huomioon millä tasolla se olis ollu epäterveellisemmän vaihtoehdon jälkeen!

Kaisa oot enkeli ja tää blogi on taivas!!

 
1. elokuuta 2013 klo 23.20 , Blogger テレザ kirjoitti...

Looks delicious! Can't wait to see how it's made^^

 
2. elokuuta 2013 klo 0.23 , Blogger laura kirjoitti...

oii ihanaa kun postailet nykyisin tosi usein ja brunssivideon jälkeen (se oli tajuttoman upea !!) odotan nyt tota päivällisvideota kuin kuuta nousevaa ! :-D

 
2. elokuuta 2013 klo 10.27 , Blogger Kirsi Rantamaki kirjoitti...

Mahtavaa, odotan innolla!! :) Kokeiltiin eilen ystävän kans meidän kolmen ruokalajin kokkailussa sun päärynäpehmistä jälkkäriksi. Ja se oli tosi hyvää!! Harkittin jo vahvasti korvaavani jäätelönhimon sillä. :) Monet kaverit alannu kans seuraamaan sun blogia ku oon kertonu innoissani sun resepteistä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu